Gæsterne til den fest, jeg holdt i nat (vist nok i en sportshal), bestod overraskende nok mest af perifere tidligere kolleger, folk fra min folkeskoleparallelklasse og nogle venners venner. Jeg var ved at omdele toastbrødskiver og terninger til en selskabsleg, da jeg vågnede …

Min er Samlede værker af Lydia Sandgren. Svensk stor dannelses-, coming of age- og noget-mere-roman (selv om titlen lyder som noget andet). Den er monsterlang (752 sider og er kun 20 % inde). Den er indtil videre både god og irriterende.

Camlarsch boosted

Hvordan ville de første linjer i klassiske romaner se ud, hvis ikke der fandtes børnepassere? Sådan her: lithub.com/first-lines-of-clas #bogsnak

Jeg leger stopdans med en myg. Hver gang jeg tænder lyset, er den helt usynlig og ubevægelig. 🤬 Mit jeg-skal-tidligt-i-seng-fordi-første-arbejdsdag-efter-ferie i morgen er grundigt spoleret.

Min er Mick Herrons serie om Jackson Lamb og hans slagteheste-agenter. Sært ordrige agentbøger, hvor det dramatiske sker i udkanten af handlingen, og hvor alle personer er derangerede. Den let nedladende og sarkastiske tone virker godt.
IØ filmatiseret på Apple TV+.

Min var Mit navn er Jensen af Heidi Amsinck.
Okay krimidebut, gider måske godt læse den næste (når den kommer).

Min var Jordens salt af Jeanine Cummins. Mor og søn må flygte fra mexicansk kartel i Acapulco efter udryddelsen af deres familie. Mavepineinducerende læsning.

Min i både denne og sidste uge har taget mig med til Island. Yrsa Sigurðardóttirs krimiserie om Freya og Huldar. Jeg har læst bd. 5 og er i gang med bd. 6. Hyggelige nok (hvis man kan sige det om egt. ret sorte krimier), men ikke så stærke som de første bind.

Vi er i gang med uge 1 af sporarbejde-så-skift-til-s-tog-i-Høje Taastrup, og Banedanmark/DSB trækker store veksler på min ellers velvillige indstilling til offentlig transport, når man på perronen bliver mødt med en varsling om, at der vil være sporarbejde på Sjælland til 2/10.
👿

Den sidste uges tid har jeg fløjet rundt med Marian Graves i Himmelstormerne af Maggie Shipstead.
Flyvning som billede på uafhængighed fra normer, familie, historie, køn, forventninger …
Jeg var ikke helt solgt. Og den var for lang.

Jeg er blevet pålagt at læse Himmelstormerne af Maggie Shipstead som af pålidelig anbefaler. Så jeg parerer ordre, når jeg når til læsning efter arbejde.

Min var den lillebitte At skille sig af med en kat af Haruki Murakami. Fin stemning, meget fine illustrationer, men derudover bare ikke helt en bog, men mere et essay(?) med erindrings- og causerielementer.

Ung dame i toget repeterer (begejstret) ørets anatomi ved at forklare det for veninde i telefon. Iflg. hende er anatomi “bare superfedt”, fordi man “fx skal lære alle knoglerne udenad”, men på næste semester skal de have medicinpsykologi, og det er *slet* ikke noget for hende.

Min var Et godt plot af Jean Hanff Korelitz. Den havde et fint plot med det lille men, at jeg udregnede skurken/pointen tidligere, end det var meningen. Stadig en pageturner.

Camlarsch boosted

Will things get better?

Please boost for sample size.

Uhyret i Essex af Sarah Perry er min , fordi jeg ovre på Ig#G så @karmacowboy flashe et billede af, at hun ikke havde læst den (endnu). Historisk roman, slut-1800-tallet. Naturvidenskab, overtro, myter, kvinderoller vs. manderoller …

Bliver virkelig, virkelig, virkelig træt, hvis abekopper er noget, vi for alvor skal forholde os til. Faktisk vil jeg helst ikke vide, at de findes. 🙈🙉

Show older
Helvede

Velkommen til Helvede, fediversets hotteste instance! Vi praktiserer mørk meme-magi og shitposter langt ind i de dybeste afgrunde. Hatespeech tolereres ikke. #helliswholesome Welcome to Hell, the hottest instance in the fediverse! We practice dark meme-magic and shitpost far into the abyss. Hate speech will not be tolerated. #helliswholesome