Min er Jeg anerkender ikke længere jeres autoritet: Manifest af Glenn Bech. Har ikke læst så meget endnu, men har allerede lyst til at råbe sætninger derfra. Måske skrive det på nogle bannere.

Jeg har været lidt spændt på, om jeg ville få en 4.-stik-invitation, fordi formuleringen "50 år og derover" ikke var helt skarp på skæringsdato. Som jeg i øvrigt ikke har kunnet finde i nogen SST-tekster. Var det årgang? Var det 1. oktober? (Har fødselsdag senere i oktober.)
Men nu er jeg officielt gammel og har fået en invitation. Booster coming up.

Min var Georg-komplekset af Kirsten Hammann. Som altid skrevet sjovt og skarpt - og så man kan høre nogen sige det. Og pinligt. Hendes figurer er altid så sindssygt pinlige. Altså "jeg bliver nødt til at lægge bogen væk et øjeblik"-pinlige. Det er positivt ment.

Det blæksorte hjerte af Robert Galbraith er min . Den er lidt lang ...

@ondekvinde Ovre på en anden kanal flashede Em-Jay fødselsdag, og så er der jo noget med, at du OGSÅ har fødselsdag! Tillykke! Håber, du få en dejlig dag.

Det ellevte manuskript af Anne Holt var min . En krimi relateret til forlagsverdenen med den (for Anne Holt-læsere) kendte verdens/menneskefjendske Hanne Wilhelmsen.

Min er Grevinden af Henriette Rostrup, som jeg lige har taget hul på.
Har opdaget, at bogens hovedperson åbenbart er en historisk person.

"Biblen for mig er vigtigere end den danske lov, hvis jeg skal sætte det på spidsen.", siger Filip her i artiklen: dr.dk/nyheder/indland/filip-me.

Jeg troede, vi levede i 2022, men man bliver lige lidt i tvivl.

Min var Evelyn Hugos syv ægtemænd af Taylor Jenkins Reid. Smooth, fint drejet, underholdende og hurtigt læst.

Jeg håber, Rushdie overlever. Men jeg tænker også på det frygtelige i, at han har levet med sikkerhedsvagter i mange årtier. Og at det alligevel var vold, der fik overtaget.

Jeg har brugt hele ugen på at læse Samlede værker af Lydia Sandgren. Dommen er (stadig), at den er irriterende og god. Men også, at den er for lang. Nogle steder virkelig godt skrevet med skarpe tidsbilleder og karakterer, andre steder overtydelig og ubagt.

Gæsterne til den fest, jeg holdt i nat (vist nok i en sportshal), bestod overraskende nok mest af perifere tidligere kolleger, folk fra min folkeskoleparallelklasse og nogle venners venner. Jeg var ved at omdele toastbrødskiver og terninger til en selskabsleg, da jeg vågnede …

Min er Samlede værker af Lydia Sandgren. Svensk stor dannelses-, coming of age- og noget-mere-roman (selv om titlen lyder som noget andet). Den er monsterlang (752 sider og er kun 20 % inde). Den er indtil videre både god og irriterende.

Camlarsch boosted

Hvordan ville de første linjer i klassiske romaner se ud, hvis ikke der fandtes børnepassere? Sådan her: lithub.com/first-lines-of-clas #bogsnak

Jeg leger stopdans med en myg. Hver gang jeg tænder lyset, er den helt usynlig og ubevægelig. 🤬 Mit jeg-skal-tidligt-i-seng-fordi-første-arbejdsdag-efter-ferie i morgen er grundigt spoleret.

Min er Mick Herrons serie om Jackson Lamb og hans slagteheste-agenter. Sært ordrige agentbøger, hvor det dramatiske sker i udkanten af handlingen, og hvor alle personer er derangerede. Den let nedladende og sarkastiske tone virker godt.
IØ filmatiseret på Apple TV+.

Min var Mit navn er Jensen af Heidi Amsinck.
Okay krimidebut, gider måske godt læse den næste (når den kommer).

Min var Jordens salt af Jeanine Cummins. Mor og søn må flygte fra mexicansk kartel i Acapulco efter udryddelsen af deres familie. Mavepineinducerende læsning.

Min i både denne og sidste uge har taget mig med til Island. Yrsa Sigurðardóttirs krimiserie om Freya og Huldar. Jeg har læst bd. 5 og er i gang med bd. 6. Hyggelige nok (hvis man kan sige det om egt. ret sorte krimier), men ikke så stærke som de første bind.

Show older
Helvede

Velkommen til Helvede, fediversets hotteste instance! Vi praktiserer mørk meme-magi og shitposter langt ind i de dybeste afgrunde. Hatespeech tolereres ikke. #helliswholesome Welcome to Hell, the hottest instance in the fediverse! We practice dark meme-magic and shitpost far into the abyss. Hate speech will not be tolerated. #helliswholesome