Min svigerfar vil give sin gamle iPhone til sin svoger. Han har oprettet et Apple ID til ham, men han kan hverken huske e-mailadressen eller adgangskoden til det nyoprettede Apple ID, så nu kan telefonen ikke aktiveres eller resettes. Er der mon nogen her, der kender en vej udenom det?

RT @ChristianHansez@twitter.com

Den allerførste bølge af Woke'isme hed Oplysningstiden!

Tak til Tine Byrckel <3

🐦🔗: twitter.com/ChristianHansez/st

Her er i stedet et billede af noget, der ligner begyndende skypumper.

Show thread

Følelsen, når man har et ekstremt dejligt billede af datteren, som man gerne vil dele, men det er også meget kønsstereotypisk, og man gider heller ikke være sådan en.

Foreløbig anmeldelse af Cirkus Summarum: Det står ret klart for mig, at nogen for noget tid siden tabte en makrelmad i græsset under vores sæder.

Hvorfor er det, at stort set alle partier udelukkende kappes om at bejle til en racistisk type fra Jylland, der elsker hakkebøffer og hader folks ret til selv at udtrykke, hvem de er? Vi er ret mange, også i Jylland, som ikke er sådan. Hvorfor kæmper de ikke for vores gunst?

Den her dag er en god dag at erklære, at jeg er er på heksenes side.

Når politikerne taler om den demokratiske debat, mener de en debat på deres præmisser, som de kontrollere adgangen til.

Det er også derfor debatten på Twitter skiftevis bliver hængt ud som elitær og underlødig - begge dele udtryk for at de føler de ikke har styringen. #dkpol

Hold nu kæft, hvor glæder jeg mig til at komme på festivalgræs (okay beton) i dag! Eyes! LLNN! Ørepropper!

Blokerings anbefaling 🤡 👇

Tjek din følger liste for om du bliver fulgt af FollowBot (konto) fra d-fens.systems (domæne) og bloker evt. kontoen / domænet med følgende begrundelse fra STUX:

"The following domain: "d-fens.systems" went live a little while back and when checking out the instance it has 2 accounts. The admin(that follows known racists in the Fedi) and a 'FollowBot' that automatically follows as much accounts as possible."

FollowBot følger pt. 61.330.

Boost gerne 🙂 #dkmastodon

Elna: "Når jeg bliver stor, hvis jeg så får en dreng, så skal han hedde Ninja, og hvis jeg får en pige, skal hun hedde Alene. Ninja og Alene er de to sejeste navne, der findes."

Hvis du synes, du er en fluekneppende petitesserytter, så skulle du bare prøve at leve med min harme over, at 99,9 % (kilde: trukket ud af røven) af alle, der bruger ordet "intergalaktisk", i virkeligheden mener "intragalaktisk".

Elna, 6 år: "Far, jeg går lige ind på min hemmelige etage inde i soveværelset. Du må ikke se, hvor det er, for der er mit intergalaktiske maskinrum, som er fyldt med maskiner, der er farlige. Og de er fyldt med knapper og skruer, som du kan blive fristet til at pille ved."

“Mor, må jeg få et frit Danmark, der er retfærdigt og inkluderende?”
“Nej, vi har Danmark derhjemme.”

Danmark derhjemme:

Jeg kunne i øvrigt slet æk få det der med at overføre følgere til at fungere, så jeg starter lige forfra.

Show older
Helvede

Velkommen til Helvede, fediversets hotteste instance! Vi praktiserer mørk meme-magi og shitposter langt ind i de dybeste afgrunde. Hatespeech tolereres ikke. #helliswholesome Welcome to Hell, the hottest instance in the fediverse! We practice dark meme-magic and shitpost far into the abyss. Hate speech will not be tolerated. #helliswholesome