@tbhdk jeg roder med noget datasikkerhed og tracking ifbm at ville tale om det til undervisning. Jeg har et par spørgsmål som du helt sikkert ved. Må jeg låne dig i 10-15 min? Fx i DMs på Twitter el lign? (Kan man DM’e her på Mastodon?)

Mon ikke Normstormerne må lukke. Berlingskes rasende kobbel af chefredaktører olign kommer til at vinde den her.
Taberne bliver de børn, som skal leve med uforberedte læreres seksualundervisning fordi kommunerne skal slikke deres sår ift eksterne partnere. Samtidig vil børn der ikke følger kønsstereotyperne perfekt få det sværere, fordi hverken børn, lærere eller forældre som hovedregel har en bevidsthed om de fordomme og forestillinger, som de viderefører.
Suk.

Komparativ analyse af jeans model dame og herre (specifikt TH men gælder stensikkert også andre mærker). Dame har lommer, herre har dobbelt så store lommer. Damer er åbenbart ikke flotte med ting i lommerne? Jeg køber nok aldrig damejeans igen.

@infonauten PoGo, spiller du stadig? Og i så fald: Må jeg åbne pakke til BF her kl 18.15 -tiden i dag?

Helvede

Velkommen til Helvede, fediversets hotteste instance! Vi praktiserer mørk meme-magi og shitposter langt ind i de dybeste afgrunde. Hatespeech tolereres ikke. #helliswholesome Welcome to Hell, the hottest instance in the fediverse! We practice dark meme-magic and shitpost far into the abyss. Hate speech will not be tolerated. #helliswholesome