Pinned post

:
Den bliver på dansk, for jeg tooter primært på dansk. Jeg er , for nyligt organiseret hos og jeg er revolutionær og obsternasig i alt jeg er og gør. Desuden intersektionel feminist. Jeg har og og er fanget i den interne krigszone der udspænder/udspiller sig mellem de to ekstremer som lidelserne er i hoved og krop (larm/fart/ro/udmattelse). Jeg er også , kronisk på røven og lever med livet og det indre på vrangen allesteder.

Jeg synes det er vildt at borgerlige ikke kan se hvor “identitetspolitisk” det er, at hvide borgerlige mænd går i jakkesæt.🥲

Line boosted
Line boosted

Har fået livstegn, men stadig ingen afklaring. Ved stadig ikke om jeg har fundament under mine fødder. Jeg kan mærke på min krop, hvor presset jeg er. Min puls er høj og hård og jeg sover dårligt, selvom jeg er udmattet. Det her er den mest opslidende og skræmmende situation jeg nogensinde har stået i.

At sidde i uvished og vente på at få at vide om man er købt eller solgt og om man har fast grund og fundament under fødderne, er noget nær tortur. Især med en opvækst som min. Lige nu er det virkeligt, virkeligt svært at være i det her intermezzo og jeg ved ærlig talt ikke hvad jeg skal stille op med mig selv.

Jeg har brug for mere styrke end jeg har lige nu.

Line boosted

Kender jeg- eller I- nogen i Fjerritslev/Nordthy området, der har lyst til at være frivillig i Fjerritslev Kino? Vi mangler snart en operatør/booker/blæksprutte med teknisk snilde, da en af vores mangeårige medlemmer har valgt at trappe lidt ned. Kom glad og støt op om din lokale biograf der har eksisteret i over 100 år!
Boosts appreciated 🙏🇩🇰❤️‍🔥

Ville ønske man kunne skrælle Judaskroppen af og få en ommer i den afdeling.

Line boosted

Vi er et par stykker, der går sammen med Bi+ Gruppen til Copenhagen Pride d.20/8, og vi er blevet enige om at vi dresser som Our Flag Means Death crew. Vi har indtil videre selvfølgelig en Blackbeard, Stede, Jim og muligvis Buttons, men alle bi-pan-queer-pirater (birater?) er velkomne, hvis du sådan lige står og mangler nogen at gå med og gerne vil dresse op og gå sammen med et par nørder.

Jeg er ved at implodere af kedsomhed. ADHD-hjerne trives simpelthen så dårligt med ME-krop.

Jeg hader at være fanget i og underlagt den her Judaskrop. Jeg får klaustrofobi af ikke at kunne det jeg gerne vil.

Line boosted

#OtD 20 Jul 2001 Carlo Giuliani, a 23-year-old Italian anarchist, was shot in the face at point-blank range and run over by police during protests against the G8 summit. The European Court of Human Rights absolved Italy of Giuliani's death in 2009. libcom.org/news/european-court

Line boosted
Line boosted

Oldest female Palestinian prisoner dies in Israeli custody

Sa'diya Matar died in the Israeli prison of Damon, where she was being detained. Medical negligence in Israeli prisons is killing Palestinians prisoners.

mondoweiss.net/2022/07/oldest-

#Palestine #Israel

Line boosted

#OtD 10 Jul 1921 Jewish Lithuanian-born factory worker and revolutionary Fanya Baron escaped from the Ryazan prison in Bolshevik Russia, alongside nine others, with the help of an underground anarchist network. libcom.org/history/baron-fanya

Line boosted
Line boosted

Jeg ved ikke hvad der er en passende konsekvens af den aktuelle sag. Men jeg synes det er en større skandale at vi gik med i en krig, hvor grundlaget var løgn. En krig der har kostet 1 mio. uskyldige menneskeliv.

Line boosted

If you're intrigued by the queer, Afro-futuristic world of Janelle Monáe's concept albums, she's co-written 5 mini-novels for you full of Dirty Computers and other miscreants evading the grip of New Dawn. It's strange! The title story was my favorite, co-written by Alaya Dawn Johnson :bookit:

Show older
Helvede

Velkommen til Helvede, fediversets hotteste instance! Vi praktiserer mørk meme-magi og shitposter langt ind i de dybeste afgrunde. Hatespeech tolereres ikke. #helliswholesome Welcome to Hell, the hottest instance in the fediverse! We practice dark meme-magic and shitpost far into the abyss. Hate speech will not be tolerated. #helliswholesome