Jeg ved ikke om jeg finder det her overraskende, men i hvert fald forstemmende. Og det minder mig om @maiathecyberwitch Cybernormer afsnit “Under indflydelse”, hvor der netop tales om det med at være gæster hos hinanden på ekstremistiske Youtubekanaler. Uuuuufff…

DRR 

Når man fortrinsvis definerer sig ud fra alt det man er imod, og alt det man ikke kan lide, i stedet for ud fra hvem man gerne vil gøre verden til et bedre sted for. Forskellen mellem at definere sig ud fra had og frygt i stedet for håb og inklusion. 🙄

DRR, fejlkønning 

Kommentarerne til den her post hos DRR. 😵‍💫

facebook.com/101271762618106/p

Jeg bliver simpelthen så træt… og der er simpelthen også en forælder i kommentarerne, der ikke respekterer sit eget transbarn. AAAAAAAAHHHH!!!!!

I øvrigt kan jeg afsløre for de interesserede, at DRR, som d.16. havde udsendt et laaaangt skriv om hvorfor de ikke ville deltage i Ligestillingsministeriets Pride Reception, alligevel havde sendt deres næstformand til receptionen i går d.18.🤦

Interessant som DRR slet ikke forholder sig til den hastigt eskalerende stigmatisering af G’et/B’et i forbindelse med abekoppe-smitten (de andre foreninger er gået sammen om udtalelser og gode indspark). Det minder til forveksling om LGB Alliance i UK, der har gjort lige præcis ingenting for LGB-personer, men udelukkende fokuseret på ekskludering og dæmonisering af transpersoner.

Måske er det fordi… de bare ikke har konstruktive mærkesager eller områder hvor de vil løfte LGBT+ personer?

seksuelle overgreb, Game of Thrones 

De… de der showrunners ved godt det er et FIKTIVT univers, ikk? 🤔
Fantasy og den slags? At der faktisk ikke eksisterer drager?

Hvorfor har sådan nogle firma-lærings/præsentationsvideoer altid et eller andet upbeat happy underlægningsmusik? Hvis der er noget der HINDRER min læring er det dælme overdrevet fornøjet elevatormusik. 😬

Jeg har lige set nogen fejlagtigt forkorte Dansk Regnbueråd til DDR inde på Facebook. Vel at mærke en af deres flade, trofaste følgere som applauderer dem.

Ja, jeg morer mig på et dejlig lavt og skadefro niveau. 😁

Vi er et par stykker, der går sammen med Bi+ Gruppen til Copenhagen Pride d.20/8, og vi er blevet enige om at vi dresser som Our Flag Means Death crew. Vi har indtil videre selvfølgelig en Blackbeard, Stede, Jim og muligvis Buttons, men alle bi-pan-queer-pirater (birater?) er velkomne, hvis du sådan lige står og mangler nogen at gå med og gerne vil dresse op og gå sammen med et par nørder.

Det forekommer mig altså meget gakket, at man udflytter uddannelser, samtidig med at man råber op om at de studerende skal arbejde en hel masse ved siden af i stedet for at bede om højere SU (der er ikke ret mange studiejobs i provinsen), og at de også skal skynde sig at blive færdige og passe på med sabbatår (hvor de ellers kunne tjene nogle penge), samtidig med man hylder vigtigheden af et stærkt netværk (som man har flyttet folk væk fra). Det er SÅ usammenhængende.

nyheder.tv2.dk/samfund/2022-07

Eller… kunne DRR (screendumpet) have overvejet at se på, om der på dette tidspunkt skete et skifte i diskursen i medierne? Vox-artiklen her gennemgår det med synlighed i medierne godt.

Det er selvfølgelig nemmere at tørre det af på “os der ødelægger det for de pæne og konforme, som siger undskyld i Deadline”. (Det med at sige “undskyld” er noget af det, der pisser mig allermest af ved dem. Der er FANDME ikke nogen, der på mine vegne skal undskylde for hvem jeg er!!!)

vox.com/identities/2019/12/27/

“Satire”tegning i Berlingske. Jeg fattes for en gangs skyld ord.

Denne video har nogle fine forklaringer og overvejelser om hvad transition og detransition er, hvordan det er at befinde sig i en ikke-ciskønnet krop, og hvorfor det ikke nødvendigvis er et mål at blive cis-passing.

Jeg synes i hvert fald hun var god til at sætte ord på det.

youtu.be/rT4WjLWRRrw

Det blev aldrig rigtig klarlagt hvor mange der reelt set havde bivirkninger af Essure, fordi rigtig mange ikke blev fulgt og forsvandt ud af kontrolgrupperne, så det er uklart hvor slemt det var. Men det blev trukket fra markedet. 🤷

Show thread

Nå ja, da jeg ville steriliseres forsøgte det offentlige at presse mig til at tage imod en eksperimenterende sterilisationsmetode, som de gerne ville implementere (Essure). En metode, der senere er blevet trukket fra markedet mange steder og har givet en del slemme bivirkninger.

Show thread

Da jeg som 30-årig ville steriliseres blev jeg mødt med massiv mistro på hospitalet (men ikke af egen læge, heldigvis) og det var så hårdt at kæmpe mod at jeg opgav og betalte for det privat, hvor jeg kun oplevede imødekommenhed og respekt for min beslutning.

Jeg savner at de i artiklen sammenholder det med hvordan cismænd mødes i systemet, når de vil steriliseres.

zetland.dk/historie/so402nmL-a

Hvad tror I, der sker? Hvor slemt bliver det?

Show thread

Han M. laver virkelig fin fanart - jeg er ret vild med det her print.

Er nok nødt til at tilføje det som makker til et meget fint Good Omens fanart billede, som en ven gav os for nogle år siden.

inprnt.com/gallery/hansoeii/

Jeg er ikke specielt til fanfic, men der findes noget ret fin fanart her og der.

Nye car stickers 😁🏳️‍🌈

Folk skulle jo nødig være i tvivl om hvad de har med at gøre!

Show older
Helvede

Velkommen til Helvede, fediversets hotteste instance! Vi praktiserer mørk meme-magi og shitposter langt ind i de dybeste afgrunde. Hatespeech tolereres ikke. #helliswholesome Welcome to Hell, the hottest instance in the fediverse! We practice dark meme-magic and shitpost far into the abyss. Hate speech will not be tolerated. #helliswholesome