Pinned post

Hail seitan!

Deler ikke i forhåbning om at nogen køber, bare for at vise, jeg stadig ved lejlighed tegner ting, der ligner noget...

Falaphomet | Superkultur
superkultur.myspreadshop.dk/fa

Pinned post

Holder søndagen hellig, fordi vi har fri, ikke omvendt.

Pinned post

Der er egentlig ikke noget i begrebet "fødselsdag", der begrænser det til en årlig fejring. Min fødselsdag er f eks torsdag.

Pinned post

Okay, jeg kræver ikke megen overtalelse. starter her, med nogle dages efterslæb at indhente.

Efterfølgende trut kommer som "unlisted" for ikke at fylde folks timelines unødigt, men burde dukke op i tråden og kunne findes via hashtagget (når jeg husker at tilføje det).

Show thread
Pinned post

Nu har jeg observeret helvede.net fra sidelinjen nogle måneder, og ingen har snappet dette indlysende brugernavn... Det er hermed rettet! 😆

Jeg har aldrig fattet dem, der havde flere sociale konti, men i og med har jeg valgt at sprede mine interesser ud over nu tre styk. Her kommer den nok til at hovedsageligt stå på obskure popkulturreferencer, jeg ikke vil stå ved med mine semiprofessionelle handles.

Undskyld på forhånd!

🎶Lolololol-loh, dansk digital signatur er røv og nøgler🎶

👎 MitID-appen: Kan ikke installeres på min rootede mobiltelefon "af sikkerhedshensyn".

👎 NemIDs hjemmeside: Kan ikke åbnes sikkert i min browser, fordi dens SSL-certifikat er ugyldigt.

Total stop af pelsdyravl i Danmark

🔗 https://www.borgerforslag.dk/se-og-stoet-forslag/?Id=FT-10970

Dette #borgerforslag kan støttes frem til 25. september 2022.

Som et ikke uvæsentligt argument for at gøre det, er — ud over dyrevelfærd — den massive forurening, der kommer fra farmene.

Støt og boost gerne.

/cc [ @borgerforslag | #dkpol | 🇩🇰 ]

Et spøgelse går igennem danske medier og forsøger med svag stemme at minde vælgerne om at Socialistisk Folkeparti stadig findes.

På ferie hos min mor. Har gået >5km tur i skoven. Hele familien kommer gradvist helt ned i tempo. I morgen: nul planer, måske en gåtur til.

"Er det ham fra Twilight?" spurgte junioranmelderen. "Nej, han er Batman nu," svarede hans storebror.

Tom Sturridge gør sit bedste med knudemanden Morpheus, men hvad rollen behøvede var en mannequindukke med hønserøv-mund og stentorrøst. Det her kunne være en rolle, der sænker en karriere.

Show thread

"Castingen er fin", skrev jeg, men den er også ret fri for overraskelser. Stephen Fry spiller Stephen Fry med lorgnetter. Jenna Coleman falder tilbage i sin rapkæftede Doctor Who-persona. Boyd Holbrook er en opdateret kolonist med svag sydstatsaccent.

Roller, der er skrællet lidt tilbage fra tegneserieversionen, som får mest plads til udsving. David Thewlis og Donna Preston får mulighed for at sætte deres præg på John Dee og Despair uden et lag latex eller mo cap-dragt.

Show thread

Sandman var en overraskende velfungerende tv-adaptation, som tog det bedste fra forlægget og filtrerede alt det visne superheltevrøvl bort (well, det meste). Castingen er fin, og billedsiden passende stemningsfuld.

Der er stadig momenter, der kunne have brug for mere konceptudvikling (se helvede.net/@fanden/1087856016 — spoilers), og Gaiman kan ikke styre sin indre Gaiman, men binder fine sløjfer på de mindste plottråde.

Ikke et brag, men et veldesignet ekko af tegneserierne.

5/10★

Ydrk, så fik PhD-ansøgningen mig ned med nakken igen, som oftest på underrubrikkerne "metodologi" og "teoretisk framework" 😩 Får altid krise på det her punkt.

Her er mit forslag, lad mig arbejde røven ud af bukserne i fire år, og så til sidst forklarer I mig, hvad det er, jeg har gjort. Mkay?

"Mange skoleklasser er blevet afhængige af Google: 'Man kan godt sige, det er dybt naivt'

Google har udviklet software til de danske folkeskoler, men i virkeligheden handler det om at gøre eleverne afhængige af tech-giganten, vurderer flere eksperter."

📰 dr.dk/nyheder/penge/mange-skol

Pointen er, tegneseriefestivaler kan være røvsyge, hvis man ikke har noget at lave, f eks en aktuel bog at sælge.

Mit standardsvar er blevet, "Jeg vil meget gerne komme og bidrage med noget konkret, i form af udstilling, optræden, foredrag eller diskussion, men jeg er ikke gratist. Skriv tilbage, hvis I kan bruge mig".

Så uanset corona har jeg ikke været gæst på lige dén festival siden 2015. 🙄

Fin/3

Show thread

De sidste ti år, når jeg har modtaget den masseudsendte invitation ("Hej tegneserietegner..."), har jeg prompte skrevet tilbage med spørgsmål om, hvilke paneler de vil have mig til at deltage i, og givet forslag til foredrag jeg kunne holde.

Og så bliver der stille. For enten ved de ikke hvad jeg laver, hvem jeg er, eller bryder sig ikke om at vide det — og når jeg lister mine kunstneriske og akademiske meritter, så står tegneserienørdens begrebsramme åbenbart af?

2/3

Show thread

Jeg mistænker, at jeg har fået et ry som "besværlig" blandt arrangører af tegneseriefestivaler. Det passer mig sådan set fint, og jeg er selv ude om det.

Den helt store, danske festival (ingen nævnt, men du kender den nok) inviterer hver gang alt og alle, der har lavet eller udgivet en tegneserie på dansk. Fri entré, bare kom. Det pynter selvfølgelig på besøgstallene, men først og fremmest er det en måde at sikre, tegneseriemiljøet er med/har råd til at komme...

1/2

Show thread

Blev inviteret til en tegneseriefestival. Har været der før, der er smadderhyggeligt.

De mente nok, at jeg skulle booke en stand, men jeg svarede, at jeg meget gerne ville stille op som del af programmet og fortælle om abstrakte tegneserier. Så blev der stille 🤔

What is the most iconic, easily recognisable #ghost character in current popular culture?

Forleden gik det op for mig, at vi skal afsted til Danmark i en lille uge, og dermed Væk Fra Tastaturet. Nøj, hvor blev jeg pludselig produktiv for at få ting af bordet før da.

Jeg må have lavet næsten lige så meget arbejde, som en almindelig person gør på en gennemsnitsdag (næsten).

if i saw a xenomorph and it tried to eat me id just be like "no thanks friend" and give the fella a firm handshake and then we would team up against the true enemy (space marines)

Show thread
Show older
Helvede

Velkommen til Helvede, fediversets hotteste instance! Vi praktiserer mørk meme-magi og shitposter langt ind i de dybeste afgrunde. Hatespeech tolereres ikke. #helliswholesome Welcome to Hell, the hottest instance in the fediverse! We practice dark meme-magic and shitpost far into the abyss. Hate speech will not be tolerated. #helliswholesome