Vi har haft samme eksterne leverandør af e-bøger i al den tid jeg har arbejdet for forlaget. Jeg ved ikke hvor mange gange jeg har sagt "ikke erstatte specialtegn med entities, vi har opfundet UTF-8 af en grund". Som regel går det så bedre i en periode, så jeg glemmer det har været en issue tidligere. Og så åbner man en ny sending e-bøger og bliver mødt af ... dette ...

(det har ingen praktisk betydning for slutbrugeren, men hvis der kommer rettelser, bliver søg og erstat ret pokkers besværligt. Og det er totalt unødvendigt at gøre det som de har gjort det)

Follow

@infonauten Ydrk. Giver det mening at sætte en makro op, der søger/erstatter al html-fyldet?

@fanden tidligere regex'ede jeg skidtet ind i helvede, i dag sukker jeg, trækker på skuldrene og skriver en mail til leverandøren om han venligst vil sige til teamet at de ikke skal gøre det igen.

@fanden præcis. Det skal faktisk ikke lave ekstra arbejde til mig. Hvis ikke der var en udgivelsedato lige om hjørnet, ville jeg bede om en rettet version af hele batchet.

Sign in to participate in the conversation
Helvede

Velkommen til Helvede, fediversets hotteste instance! Vi praktiserer mørk meme-magi og shitposter langt ind i de dybeste afgrunde. Hatespeech tolereres ikke. #helliswholesome Welcome to Hell, the hottest instance in the fediverse! We practice dark meme-magic and shitpost far into the abyss. Hate speech will not be tolerated. #helliswholesome