det minder mig en noget Joe Navarro sagde om at folk godt kan lide forandringer, men det skal være på deres præmisser eller i deres tempo. Så de fleste ser sig selv som friske på det meste, bare ikke lige i den her uge. Men måske næste. Eller altså næste år.

Show thread

Part tre: der er en oura ring 2 på vej til mig

Show thread
TC boosted

Den her dag er en god dag at erklære, at jeg er er på heksenes side.

Part to: kæresten har fundet den og vi prøver igen...

Show thread

Dagens mærkelige dba oplevelse. Men altså pengene kom straks tilbage

TC boosted

Alt und langweilig: Astronautin verkleidet sich in Star Trek-Manier auf der ISS.

Neu und aufregend: Astronautin stellt auf der ISS das Bild eines SciFi-Films nach, in dem es um eine Astronautin auf der ISS geht. 🤯

Well done, Samantha Cristoforetti!

TC boosted

Yesterday I walked 10kms with my 8yo child. This is a short thread on what we did and why car dependent cities are a catastrophe for raising children:

Har lige set Lightyear med den nittenårige og vi var enige om at den var fed. Jeg var specielt glad for den bare ville underholde, og ikke prøver at overvælde mig, som fx de sidste par MCU.

binært sprog 

Jeg kunne godt tænke mig at skrive noget om den (skjulte) pris mænd har betalt/betaler for at have siddet på magten (i forhold til kvinder), ikke for at gøre os til ofrene, men for at påpege den fælles fjende og at rollen som patriarkatets håndlanger heller ikke er sund.

Jeg tænker bell hooks (jeg skal vist genlæse/læse mere) må have skrevet noget ud fra den vinkel, men ellers nogle læse forslag?

Star trek, Eyes 

Har lige set Star Trek Strange New Worlds S01E07 og har lige et akut crush på Dr Aspen..

Apsen til Spock: I urge you to consider that you do not need to be either Vulcan or human. That is and always has been a false choice.
The question isn't what you are. It's who you are.

(skal selvfølgeligt ses i lyset af at skuespilleren - Jesse James Keitel - er non-binær)

fortælleren, skal besøge hans elskede Gilberte og selv trappen fylder ham med ærefrygt. En følelse så vigtig at formidlingen af den sandhed følelsen indeholder, kan kræve en usandhed at formidle

Jeg har selv brugt samme princip i fotografering - det vigtigt var ikke at afspejle virkeligheden, men den følelse den gav mig, om jeg så skulle arbejde med farver, ellers flytte på ting

OMG, hvorfor er der aldrig nogen der fortæller mig de vigtige ting? Elskede The Umbrella Academy!

Damn, jeg ikke huske hvornår jeg sidst har været så smadret af høfeber. Har taget halvanden 24h pille i dag og overvejer mere.

Tror ikke jeg var ret påvirket sidst år og forstå ikke helt hvorfor det svinger. Måske noget krydsallergi?

TC boosted

coworkers: Wow, how did you figure out how to do that?

me: Uh, I just read the docs and followed the instructions…

coworkers: Gee, I wish I were so experienced that I could just do a thing!

me: But… the instructions are right there, you just do it…

I feel like I'm in that Sarah comic

TC boosted

er at have ok styr på høfeberdrugs og have fået yngste barnet hjem. Vi havde en god snak under transporten og han var meget benovet over jeg har været admin på et online-forum (jeg fortalte ikke om da jeg var moderator på "sexologi" på fidonet).

Han fortalte om hans oplevelse med at ejer en discord server med 1500+ aktive. Det var første gang jeg hørte om det.

TC boosted

The thing about large language models like GPT-3 and Lambda describing the experience of being self-aware is they can also describe the experience of being a squirrel.
aiweirdness.com/interview-with

TC boosted

I wish I could find more transmasc folks on fedi to be mutuals with.

I've been searching for days and only found a few ones.

Let me know if you are, especially if you're disabled, anarchist and use CWs! :BlobhajTransPrideHeart:

Show older
Helvede

Velkommen til Helvede, fediversets hotteste instance! Vi praktiserer mørk meme-magi og shitposter langt ind i de dybeste afgrunde. Hatespeech tolereres ikke. #helliswholesome Welcome to Hell, the hottest instance in the fediverse! We practice dark meme-magic and shitpost far into the abyss. Hate speech will not be tolerated. #helliswholesome