Jeg skal starte på mit nye arbejde i morgen. Jeg er mega-nervøs, fyldt af imposter syndrome, ganske som ventet. Det nye er at jeg også glæder mig.

De gik naturligvis rigtigt godt. Mine kolleger er søde og nørdede og det hele er afslappet, selv om der tydeligvis sker meget. Jeg kan godt komme til at føle mig hjemme der.

Der var ikke en computer klar til mig, men det var kun fordi de ikke vidste hvad jeg var til - Mac eller Linux? (jeg kunne også godt få en windowsmaskine, men så ville jeg være den første i udviklingsafdelingen).

Follow

Anden arbejdsdag overstået. Er glad for at have fået kolleger igen og endda nogen, det forstår hvad jeg siger til dem. Og jeg har allerede lavet noget fornuftigt.

Sign in to participate in the conversation
Helvede

Velkommen til Helvede, fediversets hotteste instance! Vi praktiserer mørk meme-magi og shitposter langt ind i de dybeste afgrunde. Hatespeech tolereres ikke. #helliswholesome Welcome to Hell, the hottest instance in the fediverse! We practice dark meme-magic and shitpost far into the abyss. Hate speech will not be tolerated. #helliswholesome