Og altså, man kan chille under et af æbletræerne mens øllet mæsker.

Show thread

I dag gør jeg noget, som jeg har haft lyst til længe: jeg brygger øl udenfor på mit lille ghetto-setup. Jeg har haft meget dyrere og større udstyr, men solgte det hele for at nedskalere til at brygge mindre batches med BIAB-metoden, og jeg er en gladere brygger nu. Og som ekstra bonus er mit setup mobilt!

I dag brygger jeg en saison med hibiscus og polsk humle, som skal gæres med gær, som jeg har opformeret fra en flaske Blaugies (❤️). Det skal nok blive godt.

Til dimission med den yngste. Nu har jeg ingen børn i grundskolen mere. Nej, jeg føler mig ikke specielt gammel.

Nå men, det her skete og jeg har lagt en af de gode øl på køl:

Der var gode ting med pakkeposten i dag - en ny planteven fra en menneskeven og så min nye le. Så skal der edderma'me slås nogle brændenælder.

Here you go, 10 seconds of zen, featuring the creek in the back of my garden. I sat here for quite a bit longer, though.

Haven't brewed beer in a year, but today I made a yeast starter with dregs I got from a bottle of Blaugies saison. So, some time next week I'm brewing a saison. Looking forward to it.

@for dit brugernavn er også sjovt når man får automatiske mails.

Helvede

Velkommen til Helvede, fediversets hotteste instance! Vi praktiserer mørk meme-magi og shitposter langt ind i de dybeste afgrunde. Hatespeech tolereres ikke. #helliswholesome Welcome to Hell, the hottest instance in the fediverse! We practice dark meme-magic and shitpost far into the abyss. Hate speech will not be tolerated. #helliswholesome