@ondekvinde Det er fine ord. Han lyder umiddelbart som et spændende menneske. Kondolerer.

@asgeraabenhus @Gryllan @Jesper_Buhl @tbhdk sjovt nok snakker de der SUPERALFADUDES aldrig om at der er væsentligt mere planteøstrogen i humle, så det i følge logikken (hvis man kan kalde det logik) må være mere kvindagtigt at drikke øl end at spise soya.

Bonus: jeg fandt det hemmelige ægge-lægge-sted (under den store tusindstråle). 8 æg - og nu ved jeg at de også lægger æg der.

Show thread

@Gryllan mine RÅBER af mig, hvis de synes de mangler noget. Det er ret svært at ignorere. Meget personlighed. Men igen, jeg forstår stadig godt hvad du mener.

@Gryllan høns er alt andet lige ret nemme, men jeg forstår godt hvad du mener.

@Gryllan de er fine. Men jeg har en af deres artsfæller at plukke med dem, de er begyndt at lægge æg et hemmeligt sted, som jeg ikke kan finde. Slamberter.

Selfie, filter, EC only from a really weird angle 

@haverholm præcis som jeg husker dig!

Færdig! Det var præcis så fedt som jeg havde forventet. Det er ikke sidste gang.

Show thread

@larsaliciously det betyder da "du er uenig med mig og jeg vil gerne lukke diskussionen ned på en måde, hvor jeg føler mig smart", ikke?

@kas det er en teoretisk risiko, jo. Men jeg vurderer at den ikke er særligt stor. Det meste af tiden er temperaturen så høj - kogende - at vildgær vil dø og når jeg først tilsætter ølgær, vil den oftest udkonkurrere de vilde stammer. Men man kan lave spontangæret øl ved at stille det udenfor (jeg har selv gjort det med ... vekslende succes), men sommeren er ikke den rette årstid til det projekt.

Og altså, man kan chille under et af æbletræerne mens øllet mæsker.

Show thread

I dag gør jeg noget, som jeg har haft lyst til længe: jeg brygger øl udenfor på mit lille ghetto-setup. Jeg har haft meget dyrere og større udstyr, men solgte det hele for at nedskalere til at brygge mindre batches med BIAB-metoden, og jeg er en gladere brygger nu. Og som ekstra bonus er mit setup mobilt!

I dag brygger jeg en saison med hibiscus og polsk humle, som skal gæres med gær, som jeg har opformeret fra en flaske Blaugies (❤️). Det skal nok blive godt.

@haverholm der blev råbt YEAAAAAH! da jeg viderebragte dit toot.

@haverholm yngsten er SÅ klar og snakker stort set ikke om andet.

(jo, DnD og musik, men ellers ville vi også være bekymrede)

Show older
Helvede

Velkommen til Helvede, fediversets hotteste instance! Vi praktiserer mørk meme-magi og shitposter langt ind i de dybeste afgrunde. Hatespeech tolereres ikke. #helliswholesome Welcome to Hell, the hottest instance in the fediverse! We practice dark meme-magic and shitpost far into the abyss. Hate speech will not be tolerated. #helliswholesome