Show newer

Prøver lige igen:

Jeg mangler stadig handicaphjælpere på Frederiksberg, så hvis nogen mangler #job, eller kender nogen der gør, så giv endelig lyd!

Boosts er værdsat.

#dkmastodon :mastodon:

Nu har jeg slået i både bærhaven og frugthaven og er meget imponeret (er lidt ude af træning, så jeg bliver øm i morgen, men det er hvad det er). Stor stor anbefaling af leen og forhandleren legrej.dk

Show thread

Der var gode ting med pakkeposten i dag - en ny planteven fra en menneskeven og så min nye le. Så skal der edderma'me slås nogle brændenælder.

@haverholm The Walking Dead.
The Walking Dead.
The Walking Dead.
The Walking Dead.

Come on, watch it, we know you like it. Please??

From wikipedia: "he wanted to play the guitar, but his family disapproved of electric music, so he had to build his own guitar using bicycle cables for strings."

Show thread

For mig var det ikke algoritmer og monetizing, der ødelagde twitter. Det var alle de sure mennesker, som hele tiden lavede regler for, hvordan man var rigtig, og hvem der var forkerte, og derfra regler om, hvem man godt må svine og sparke - alt sammen under et banner om, at alle har ret til at være der.
Jeg så mit eget fokus skifte til negativ som default, og helt simpelt er mit liv ikke langt nok til at blive brugt på den slags mukkeri.
Algoritmer gør ikke folk sure; det gør folk.

The last few days, I've been enjoying the music of Mdou Moctar, who plays a blend of traditional Tuareg music and electric psych rock known as "assouf" (desert blues). Check out this absolute 🔥 of a performance from Pichathon 2019: youtube.com/watch?v=hDPM2xZojG

Vil du vide noget om ?
Eller folk med ADHD?
Eller mig som poster girl for all things ADHD?

Der er ovre hos LigeLinjer, og jeg lover at svare på hvad som helst (som ikke er chikane)!

instagram.com/reel/CeSukJ9F9TD

Yngsteafkom havde sidste skoledag og jeg havde fornøjelsen af at hente en ret beruset teen bagefter. Og når jeg siger fornøjelse, mener jeg det - glad, snakkende og meget kærlig. Så bliver jeg endnu mere stolt af det dejlige menneske, jeg har været med til at lave.

En ting jeg HADER HADER HADER ved arbejdsmarkedet er hvordan alting er en forhandling.
Chef: "har du lyst til ekstraopgave? Opgave x skal udføres y gange. Sig til, hvor mange timer du tænker at det vil tage at udføre x."
Mig (snakker med vedkommende, der pt udfører x, men skal på barsel): "jeg tænker at det er realistisk at x tager mig 2 timer per gang"
Chef: "Jeg synes det tager 1".

Men altså, hvis du fra starten ved, hvad du har tænkt dig at give, hvorfor ikke sige det? Træt.

Pænt sympatiske mennesker, i øvrigt. Dem vil jeg godt arbejde for.

Show thread

Det gik rigtigt godt, tak for krydsede fingre. De har sådan ægte brug for mig og min faglighed, så de går i tænkeboks. Nu må vi se.

Show thread

Ok, jeg skal til en slags jobsamtale om en times tid - I krydser lige fingre, ikke?

Here you go, 10 seconds of zen, featuring the creek in the back of my garden. I sat here for quite a bit longer, though.

Den superkraft jeg ønsker mig allermest lige nu er evnen til at få naboens udendørs radio til at gå i stykker ved tankens kraft.

Nå men, jeg beskar en virkeligt høj hyld, og selv om jeg havde styr på det, var der alligevel en gren, der lavede et sår på min hage. Ikke noget vildt, men jeg kunne ikke komme til at vaske det for mit hageskæg, så der røg af. Vi klipper til min yngste, der står og ser på og siger en masse uden at sige et ord. "Vær ærlig" spørger jeg, "ligner jeg en strømer?"
"It's all gotta go" svarer han og nu er jeg uden skæg for første gang i mindst et årti. Men det vokser nok ud igen. Hvis jeg vil.

Will things get better?

Please boost for sample size.

Show older
Helvede

Velkommen til Helvede, fediversets hotteste instance! Vi praktiserer mørk meme-magi og shitposter langt ind i de dybeste afgrunde. Hatespeech tolereres ikke. #helliswholesome Welcome to Hell, the hottest instance in the fediverse! We practice dark meme-magic and shitpost far into the abyss. Hate speech will not be tolerated. #helliswholesome