Show newer

Mit nuværende job løser jeg 100% hjemmefra, så det bliver fedt at få nære kolleger igen - og i modsætning til alle mine ansættelser siden jeg startede i forlagsbranchen i 2014, foregår det ikke i København, men her på Fyn.
Alle jeg har mødt er vildt sympatiske, og altså, det er rart at få en ansættelseskontrakt, som ikke er det rene Wild West (men som faktisk snakker om overarbejde og hvordan det takseres).

Show thread

Nu er kontrakten underskrevet, så tør jeg godt fortælle mere om det: 1. august starter jeg som e-bogsansvarlig hos Swann A/S på deres virkeligt smarte nightingale.io (som jeg allerede har leveret kode til som freelancer for et par år siden). Til at starte med er det 15 timer / ugen sideløbende med min ansættelse hos People's, men hvis det går godt, snakker vi allerede nu om flere timer (nu må vi se).

Show thread

Heads up everyone, new #meme format just dropped since it turns out #Drake is a creep.

... på vej hjem kørte jeg så over for rødt (heldigvis ufarligt), fordi min hjerne allerede var fremme ved den næste lyskurv, og det er så nogenlunde den mest ADHD'ede ting jeg har gjort i lang tid.

Show thread

Jeg har altid hadet at købe tøj. Jeg er så høj, at mit udvalg er stærkt begrænset, og der er nogle ret modstridende dele af mig (f.eks. "YEAH REBEL HEAVY METAAAAALL!!!" vs "jeg vil bare gerne dyrke jorden og chille"), som gerne vil bestemme. At jeg så er blevet 50, gør det ikke nemmere, for jeg har ikke lyst til at være "50, men ungdommeligt klædt".
Men i dag fandt jeg nogle skjorter jeg godt kunne lide (jeg kan åbenbart godt lide "murerskjorter", who knew?), og det er sgu en stor ting.

Jeg har meget svært ved at blive træt af at komme en håndfuld friskplukkede bær i min morgenmad.

Jeg vil gerne slå et slag for rouladens renaissance. Det er ikke en svær kage at lave, det tager 15 minutter og det smager fantastisk med friske bær i.

Jeg er - alt for sent, I know - ved at frigøre mig fra store G og hele deres økosystem. Google Drive og Docs/Sheets osv kan jeg selv løse med selfhosted Owncloud / Nextcloud, men den store killer er mail, som jeg fa'me ikke skal nyde noget af at selfhoste. Jeg har kig på mailbox.org som mailudbyder, er der nogen, der har erfaringer med dem?

I al min tid i forlagsbranchen har jeg undret mig over hvorfor der står "Bogen er sat med [skrifttype]" i kolofonen på de fleste bøger. Ingen kunne give mig svar - "måske er det noget med licenser???". For et års tid siden spurgte jeg så vores grafiker, hvorfor han skrev det. "Jeg synes bare det kan være interessant for andre".

So there you go, lidt information fra grafikeren til andre grafikere og skriftinteresserede. Det synes jeg er fedt, for det er alligevel en ok snæver målgruppe.

Jeg har syltet tre glas agurker i dag og fået kontrakten på mit nye job. Jeg har haft værre dage.

Nå ja, i anledning af mit nye tastatur, lavede jeg en håndledsstøtte af noget træ jeg havde liggende. Den blev fin, synes jeg.

Og jeg har fået lov til at poste et billede af brudeparret, så det skal I da ikke snydes for.

Show thread

I dag er det i øvrigt 35 år siden min far forlod denne verden, og selv om jeg savner ham, er den største følelse lige nu at jeg er ærgerlig over at han ikke oplever alt det her, at han ikke nåede at møde min hustru og mine børn, for han ville have elsket dem og de ham.

Show thread

Det var et vidunderligt bryllup, kærlighed og glade mennesker overalt. Og gommen, min store knægt, holdt den fineste tale og brugte en del af den til at rose begge sine fædre, så vi alle tre tudede og krammede. Det var helt perfekt. Nu ligger jeg lige stille og vågner, mens jeg kan høre fuglene (der er ravn!) udenfor og føler mig ret priviligeret og det skal der altså også være plads til nogle gange.

Show thread

Nu er vielsen overstået og vi har en lille pause inden det hele går videre med kaff og kawe. Alt er godt.

Show thread

på utallige opfordringer (i al fald én) bringer jeg her et billede af resultatet, inklusive

Show thread

I morgen skal ældste-ældstebarnet giftes, så det er store bagedag i dag. Eller, jeg bager brødet, hans biologiske far og hans kone bager kagerne. Under alle omstændigheder kommer ovnen til at køre i næsten døgndrift.

Gateron Brown switches, for jer, der går op i den slags. De virker som fine entry-level switches.

Show thread

Jeg endte med at købe et Keychron K2 V2, som netop er ankommet i dag. Jeg skal lige vænne mig til størrelsen (kommer fra det helt store Magic Keyboard), men jeg er umiddelbart meget begejstret.

Show thread

Har slået med le for anden gang i år. Tusindstrålerne er højere end mig, hvilket siger en del (jeg er 2 meter), mjødurten dufter helt vanvittigt og solbærene er ved at være modne. Alt er med andre ord som det plejer at være på denne tid af året.

Show older
Helvede

Velkommen til Helvede, fediversets hotteste instance! Vi praktiserer mørk meme-magi og shitposter langt ind i de dybeste afgrunde. Hatespeech tolereres ikke. #helliswholesome Welcome to Hell, the hottest instance in the fediverse! We practice dark meme-magic and shitpost far into the abyss. Hate speech will not be tolerated. #helliswholesome