Anbefalinger til billige / "mikrocomputer" systemer, som har nok hestekræfter til at køre en simpel grafisk grænseflade og upåklagelig realtime processering af lyd?
Jeg går og pønser på at indkøbe en dedikeret maskine til at spille med min DDJ-SR controller. Den behøver næppe være så beefy som en gaming pc eller software development maskine, men skal stadig være nogenlunde stabil (så især en god processor) til ikke at få forsinkelse på sound-processing, og så ellers fylde minimalt.

Any tips?

Kære webnørder på fediverse:
Hvor er det bedst at registrere sine .dk domæner nu, hvor GratisDNS er goners?

(Jeg skal ikke bruge nogen andre services end nameservers, og basic stuff. Kan måske endda klare dem selv, alt efter hvor dyrt/besværligt det er med cloud-"Server-as-a-Service", etc. Har allerede web og e-mail og alt sån)

Anne K Raahede har lavet den her hilarious video re Cybernauterne's podcast om , og den fortjener fediverse også lige at se ~ ♡

Ny Cybernormer episode ude: @laura AK fra Cybernauterne og jeg taler om kageperson-gate, forargelsesfabrikerende medier og reaktionære politikere med køn på hjernen. Lyt hvor du hører podcasts

open.spotify.com/episode/5IuJr

Det vi taler om, når vi taler om folkemord / genocide, osv, findes også i andre former end pogrom'er og holocaust og koncentrationslejre. Transkønnede gennemgår lige nu en global tendens til etnisk udrensning, og ligeså gør folk med synlige såvel som usynlige handicap (yay, dobbelt-genocide energy 😒).
Det er ikke "på vej". Det har allerede været igang i årevis, og retorikken i medierne er et symptom deraf, ikke en advarsel om fremtiden. Systematisk medicinsk neglekt og eugenik er status quo.

Show thread

Så spørg mig, om jeg synes det er særlig sjovt, at den største historie relateret til transkønnede personer i år er fucking . Udgifter til medicin er gået op, fordi indikationen for CTR-tilskud til en del af den medicin jeg får, fordi jeg er født uden æggestokke, er blever fjernet for transkønnede kvinder specifikt uden det mindste øf om det. Den dag jeg dør af interne blødninger, så smid mit lig foran Politiken eller "Center for Kvindesygdomme" eller Sundhedsstyrelsen, venligst.

Show thread

De seneste par uger har været nærmest 50% forstoppelseskramper (smertefulde og gør mig ude af stand til at fokusere på noget eller sove ordentligt i 8-24 timer i træk). Jeg er langtidssygemeldt, og har glemt på hvilken måned, men blir jo nok fyret engang, når jeg når op på 6 måneder i streg. Har haft blodig afføring i sidste uge, kaster stadig galde op, og alt jeg kan få fra sundhedssystemet er en "IBS" diagnose med sidebemærkning om at jeg er transkønnet og autist.

Screenshot'et er ikke manipuleret. Det der *er* helt reelt Pia Kjærsgaard som efterspørger en kagemand med kønsorganer [som en retorisk finte, jeg er 110% sikker på, hun ynder at give transkønnede og/eller feminister ansvaret for ved leglighed].
Yes she just up and wrote it like that 🙃🤦‍♀️ den klamme stodder

Man who bought the unofficial dating app for transgender lesbians to get back at transgender lesbians for stealing his girl is now threatening all the folks still using Twitter with a good time, lol ~
Not holding my hopes up. Birdsite is still a worse circle of hell than here, but y'know, the threat is kinda hillary. Would be on brand for him to just up and leave and pretend it's no fault of his own for not delivering / pulling through on his boastful promises.

I spent most of the day with colicky cramps / repeated unproductive "vomiting" due to what I would guess is a stricture or similar autoimmune cause of recurring intestinal obstruction usually once or twice per week. 🙃
Getting wiser or just some refills on symptom relief medicine is a goddamn fight with the doctors every time because I'm trans and have 2 neurological "disabilities", and most doctors are middle-class coddled assholes.
So here's a photo of Kyle Mclaghlin and another Laura because.

jeg er begyndt på et nyt nummer af min zine-serie "et sølle zine" - et zine der handler om at være sølle.

denne gang kommer det til at handle om to ting jeg har rigtig svært ved - hygiejne og rengøring. det er ting jeg altid har kæmpet med at få gjort. og det her zine bliver mit talerør for at snakke om nogle af de forventninger folk har til renhed, hvorfor det kan være svært at holde rent, den skam der følger med når man ikke kan finde ud af det og mere.

det kommer ud når det er færdigt lol

Den dag Mastodon får stories eller en lignende feature, der tillader at klaske sange og live-preview af sangtekster på billeder som en anden menthol-skæv teenager, bliver jeg aktiv på helvede.net hver dag.
There you go. That's my feature request ~ 😇

@Fejr Det er selvfølgelig idéen, at der skal lidt mere at det indkøbte smækket op, så der også kommer en find stikdåse uden om osv, men det skal jeg lige ha regnet ud hvordan jeg gør på en måde, jeg selv synes er pænest. Har da også indkøbt ledningeclips til at få det spændt lidt pænere fast and all. 👌 Tror bare måske jeg skal have besluttet mig for om anden sokkel skal være mere ethernet, eller en form for lydkabel. Men strengt taget kan ethernet vel godt føre lyd, right?

Show thread

@Fejr Jeg er kogt på morfika / opiat smertestillende, og nok lidt flere af de mere "almindelige" håndkøbssmertestillende end leveren af godt af, samt benzodiasepiner og bomstærk kamillethe ~
Og nå ja, så er der også de systemiske antihistaminer 🙃.

Koliksmerter er *yikes*, men I'm gonna get them anyway. Første gang jeg borer et hul hele vejen igennem og helt som det skal være. Første gang jeg "lodder" (altså "terminerer I guess") Cat6a kabel i keystones og med kun lige akkurat nok kabel. 😅👌

Show thread

Ej folkens! Jeg har godt nok dealet med flare-up af det der kolik i tarmen, whatever it is i dag, men jeg har til trods formået at være en lille bitte bitte smule produktiv alligevel 😁 (Takket være selvfølgelig stærke smertestillende og en lille smule old-school opium rygning fordi haha, why not? Det er jo det samme indholdsstof som jeg får via lægen allerede, bare mindre koncentreret. Let me have my Galdalf moment! Man kan selv lave det af alm valmuer anyway, rite @Fejr? 🧐)

Kender jeg nogen i nærheden af Kbh Nordvest, som har 20 cm CAT6a kabel liggende? Skal bruge til at forbinde to par keystones (RJ45) igennem en væg, og er lige ved at klippe et 25cm kabel til 20kr op, som allerede har jacks, og synes bare det er lidt syndt, men har ikke en stor nok undskyldning for at købe 100m råkabel lige foreløbigt.

Oh damn. Also, hvis I ikke vidste det allerede, så har den hidsigste hurtigste ~hest~ (men altså skovmis har vist mest været brandet ret længe) har joinet os i "helvede" / vores pocket of the fediverse, og den er mad genious og heks af, så altså - følg den lige før din nabo, hvis du har godt af at få ny viden om brugbare urter og weird occult shit men vist nok også fraktaler og alskens science stuff some kun en lidt-for-hurtigt-til-sit-eget-bedste kan det.
GOTO ~> @Fejr
u won't regreb hyping

Okay, så like helt ærligt ikke folkens? Så er "Lokal tidlinje" på helvede.net mega cute lige nu. Sorry for ikke at have provided nok content til at do my part for this revolution yet.
Jeg havde lidt for travlt med at være en forårskåd hore ... ✨🙃😇

Show older
Helvede

Velkommen til Helvede, fediversets hotteste instance! Vi praktiserer mørk meme-magi og shitposter langt ind i de dybeste afgrunde. Hatespeech tolereres ikke. #helliswholesome Welcome to Hell, the hottest instance in the fediverse! We practice dark meme-magic and shitpost far into the abyss. Hate speech will not be tolerated. #helliswholesome