Jeg har fået en kollega på mit nye job som er mit match. Lige så kaotisk adhd, lige så ligeglad med autoriteter, lige så intelligent, tilstrækkeligt queer til at vi forstår hinanden.

Det er aldrig sket før, og han er vist lige så begejstret over at have fået mig som kollega, som jeg er over at have fået ham.

Ensomheden som queer og særligt begavet er noget man vænner sig til, indtil den pludselig ikke er der.

Jeg er virkelig god til at holde ferie 😎

Sidder og prøver at opdatere mit CV så jeg kan score et nyt konsulentjob, og jeg har ingen anelse om hvad det projekt jeg har arbejdet på siden årsskiftet, hedder, eller hvad jeg helt præcist lavede. Alt er slettet fra min bevidsthed.

PS: Happy pride 🌈

Der er en del engelske turister i byen for tiden, så velkommen til Cat Calling Season 🙃

Man kan sige meget om Danmark, men at mænd i almindelighed lader kvinder gå i fred på gaden i København, er altså ret nice.

Jeg har det efterhånden ret godt med at være solopoly eller hvad man nu kalder det, men i dag gjorde det altså lidt ondt.

Årsagen: Jeg faldt over nogle gamle billeder fra min landsby og havde så mange historier som jeg gerne ville fortælle. Den slags historier som man fortæller sin kæreste når hun ligger ved siden af i sengen, og man drikker vin og ryger i soveværelset fordi det bare er for hyggeligt til at lade være.

Hvem fortæller man den slags når man ikke har nogen som er The Special One?

Nå, men tak til jer der holder ud herinde i varmen. Det virker ærligt talt som om alle på ferie. Bortset fra mig 😩

Jeg bliver ved med at tænke over den artikel som jeg rebloggede forleden om sammenhængen mellem queerness og autisme. Den giver dyb mening for mig. Vi *kan* ikke have tilhørsforhold til sociale kategorier, herunder køn og seksualitet.
coda.io/@mykola-bilokonsky/pub

Field's 

Jeg ringede til en veninde i aftes for at have nogen at være fælles med om oplevelsen, og som altid var hun køligt rationel.

"Det er forfærdeligt, men vi ved ikke noget endnu. Der kan være sket hvad som helst. Jeg tror bare jeg lægger mig til at sove og vente til i morgen, og der måske er nogle facts jeg kan forholde mig til, og jeg synes du skal gøre det samme."

Og så faldt jeg roligt i søvn og sov trygt indtil jeg blev vækket af torden.

Transitionen som transkønnet er... vanskelig.

Jeg har så småt prøvet at etablere kontakt til nogle af de mange, mange venner jeg mistede for tre år siden, og succesraten har været endnu mindre end jeg havde regnet med.

Ciskønnede venner er en fucking liability*.

*) Med enkelte lysende undtagelser

Så hvis nogen lige har brug for at få helt styr på begreberne:

Man bliver født med ydre, synlige kønsorganer, og på den baggrund bliver man tildelt et officielt køn og et sæt forventninger om at man ad åre vil udvikle sig til en "mand" eller en "kvinde". Nogle gange er den forventning forkert, og så har man med en transkønnet person at gøre.

Det er da ikke svært, vel?

Show thread

Jeg havde lige glemt at jeg abonnerede på notifikationer fra Information om artikler om transkønnede, så min mediepause blev afbrudt.

Allerede i 5. afsnit kom sætningen "Han blev født som kvinde," og jeg forstår ikke helt at der ikke er en mor i redaktionen der har kunnet fortælle journalisten at det ville have været meget ubehageligt 😖

Tror ciskønnede virkelig at man bliver født som mand eller kvinde? Er de så dumme?

Jeg kunne først lægge autisme og ADHD bag mig som handicap da jeg lærte at ændre den verden jeg lever i, i stedet for at prøve at tilpasse mig et neurotypisk samfund.

Hele min nuværende tilværelse er skabt i mit eget billede, lige fra hvordan jeg indretter min dagligdag, til min måde at arbejde på, til de relationer jeg indgår i, og efterhånden går det rigtig godt.

Jeg prøver at frigøre mig fra at lade andre mennesker have magten over mine følelser og hvad jeg bruger min energi på at tænke over (med mindre de er cute, obviously 🥹).

Det handler mest om medier.

Da jeg hoppede af Twitter, hoppede jeg også af nyhedsmedierne. Blankt. Får ingen nyheder mere med mindre nogen fortæller mig om dem, eller jeg specifikt opsøger dem. Tænker at det går fint 🤷‍♀️

Der var virkelig mange unge, feministiske heterokvinder på min queer club i nat. De er meget velkomne, bare de ikke fylder så meget at stedet mister sin queer vibe. Der skal heldigvis en del til, og vi har mere til fælles end der adskiller os.

Dette:

Nogle mænd kan noget. Der er en mand som har haft et crush på mig i 3 år og stædigt har holdt ved trods ghosting og utallige venlige afvisninger. I dag lykkedes det ham endelig at trænge igennem mit forsvarsværk. Han havde meget bløde læber 🥺

✨ This lesbian is in a mild state of shock ✨

Daddy issues 

Til begravelsen kom min moster hen til mig og sagde at hun var glad for at min far var død – på grund af det han gjorde mod mig. Det gav emotionelt mening, men ikke at hun sagde det højt. Vi talte jo ikke om det.

Min mors søskende brugte flere år på at få hende til at forlade ham. Men hun turde ikke, elskede ham jo også. Deres hovedargument: Gør det for Marias skyld.

Men min mor vidste ingenting. Det var mellem min far og mig, og jeg ved ikke hvordan hendes søskende så det.

Show thread

Daddy issues 

På lørdag er det 25 år siden at min far døde, og jeg gruer for dagen.

Lige netop den dag i 1997 kunne jeg mærke styrken af det bånd der var mellem os, og jeg brød hulkende sammen da det brast.

Men selv efter hans død var jeg bange for ham, rædselsslagen ved tanken om at han kunne vågne igen, på vagt over enhver bevægelse i det stive, kolde ansigt.

25 år senere er jeg stadigvæk bange for ham, men det er mig der er tilbage, og på lørdag drikker jeg champagne, uanset hvad.

Den her følelse når hjernen har været et ufokuseret kaos i ugevis, og hyperfokus indfinder sig kl. 23 dagen før deadline, ikke? ADHD er et drug på den måde.

(Giv mig amf, plz, så jeg ride den bølge til jeg kollapser 🥺)

Gender is just vibes. Nothing more. Only vibes.

Show older
Helvede

Velkommen til Helvede, fediversets hotteste instance! Vi praktiserer mørk meme-magi og shitposter langt ind i de dybeste afgrunde. Hatespeech tolereres ikke. #helliswholesome Welcome to Hell, the hottest instance in the fediverse! We practice dark meme-magic and shitpost far into the abyss. Hate speech will not be tolerated. #helliswholesome