- Ja. Goddag! Jeg vil gerne bestille en vogn til:
- ...
- Nej, jeg har ikke drukket.
-...
- Om jeg kan stave det? (...)
-...

Det er et mindfuck at se med tanke på, hvor hårdt ramt af impostor syndrome jeg selv og de fleste andre almindelige mennesker er.
Det er som regel over ting, vi rent faktisk godt kan, og Elizabeth Holmes kan overhovedet ikke, hvad hun siger, men har nul impostor syndrome og ingen kvaler med at råbe til alle i verden, at hun kan og kan og kan. Det er en langt ude historie!

43.4% af de stemmeberettigede stemte ja.
21.5% af de stemmeberettigede stemte nej.
35.1% af de stemmeberettigede stemte hverken ja eller nej.

#forsvarforbeholdet

Advarsel: Om anklaget hooliganleders metalundersøgelse 

"Hooliganleder mentalundersøgt: Falsk, farlig og med psykopatiske træk

Selv beskriver han sig som »imødekommende, kærlig og empatisk«. Men hans selvbillede passer ikke til virkeligheden – det er forvrænget, lyder vurderingen fra en retspsykiater."

Artikel: bt.dk/krimi/hooliganleder-ment

Det må være tid til min .
Jeg er krebs i sol og måne - og tyr i ascendanten 🦀🦀🐮 Så jeg er en værre følepølse, hvilket har sine ups and downs.

Jeg blev cand.mag. i film- og medievidenskab i NOV 2021, hvilket var en kæmpe milepæl for mig. Det tog mig 3 år at færdiggøre specialet, da jeg har ADHD, KPTSD, angst og periodevis depression. Der var øjeblikke, hvor jeg havde lyst til at give op, men jeg kom i mål! Og det er jeg freaking stolt af.
Nu skal jeg bare lige finde mig et job 😄

For mig var det ikke algoritmer og monetizing, der ødelagde twitter. Det var alle de sure mennesker, som hele tiden lavede regler for, hvordan man var rigtig, og hvem der var forkerte, og derfra regler om, hvem man godt må svine og sparke - alt sammen under et banner om, at alle har ret til at være der.
Jeg så mit eget fokus skifte til negativ som default, og helt simpelt er mit liv ikke langt nok til at blive brugt på den slags mukkeri.
Algoritmer gør ikke folk sure; det gør folk.

Today begins the Pride month. It looks festive, but beneath the colorful rainbow lurks a anger because I still have look over my shoulder every time I share a bit of myself on social media or when I leave my home. Pride not a celebration, it's a protest 🏳️‍🌈🏳️‍⚧️
#pride #pridemonth #lgbt #protest #transgender

Helvede

Velkommen til Helvede, fediversets hotteste instance! Vi praktiserer mørk meme-magi og shitposter langt ind i de dybeste afgrunde. Hatespeech tolereres ikke. #helliswholesome Welcome to Hell, the hottest instance in the fediverse! We practice dark meme-magic and shitpost far into the abyss. Hate speech will not be tolerated. #helliswholesome